Uudet kaupunkikeskukset mahdollistavat rohkeita avauksia

/

Millä konkreettisilla ratkaisuilla parannetaan kauppakeskuksen asiakaskokemusta? Mitkä ovat tulevaisuuden asumisen megatrendit ja miten ne muovaavat palveluiden kysyntää? Näihin ja muihin kysymyksiin etsitään vastauksia ja ratkaisuita tällä viikolla, kun 12 innokasta startup–tiimiä innovoi #REDIHACK-tapahtumassa uusia avauksia REDI Living Labissa Helsingin Suvilahdessa. Ratkaisut liittyvät mm. logistiikkaan, ruokaan ja liikkumiseen.

 

SRV toivoo hackathonin tukevan yrityksen tavoitteiden saavuttamista. ”Haluamme yltää ylivoimaiseen asiakaskokemukseen. Tutkimuksemme mukaan REDIn älykkäät ratkaisut tulevat antamaan asukkaille jopa 61 minuuttia lisää aikaa vuorokauteen. Startupeilta odotamme tulevaisuuteen tähtääviä avauksia, sillä nyt rakennettava REDI palvelee asukkaita ja kaupunkilaisia vuosikymmeniä”, SRV:n toimitusjohtaja Juha Pekka Ojala kertoo.

Uusista asunnoista lähes 90% rakennetaan kaupunkikeskuksiin ja niiden lähistölle. Puoli miljoonaa suomalaista tulee lähivuosina muuttamaan kaupunkeihin. Älykkään liikkumisen, kaupan ja asumisen palvelut yhdistyvät uusilla tavoilla. Uusille rohkeille avauksille on todellakin kysyntää.