Suomen valovoimaisin kauppakeskus Kalasatamaan

/

Merenrannalle Kalasatamaan nousee uudenlainen ja urbaani kauppakeskus REDI, jonka edistymistä metron matkustajat voivat seurata päivittäin. ”Kauppakeskuksesta tulee uniikki monella eri tavalla”, luonnehtii REDIn vuokrauspäällikkö Jonna Majanen.

Mikä tekee REDIn kauppakeskuksesta ainutlaatuisen?

REDI sijaitsee meren rannalla, uudella mahtavalla asuinalueella. Kauppakeskukseen pääsee todella helposti, pysähtyyhän metro kauppakeskuksen sisällä. Huikea juttu on tietenkin myös torniasuminen. REDI onkin mahtava yhdistelmä kaupallista toimintaa, asumista ja toimistotilaa. REDIssä on tutut hyvät kaupat ja paljon uutta etenkin muodin alueella. Ravintolamaailmassa on paljon uusia ajatuksia ja hyvin kaupunkilainen ote ruokailuun. Huomioimme kivasti esimerkiksi katuruokakulttuurin.

Mitä REDIn elämys- ja viihdekeskus tarjoaa?

Kaikenikäisille löytyy tekemistä. Liikuntamahdollisuuksia on paljon – ja paikkoja, joissa ratkaistaan älyllisesti ja fyysisesti haastavia tehtäviä. Myös kiipeilyseinä on tulossa. Puiston puolelta voi katsella, kun väki kiipeää 20 metriin. Rento sporttimeininki on REDIä. Esimerkiksi urheilua voi katsoa kivoissa puitteissa.

Lue koko juttu redi.fi:stä >