Kasvavan kaupungin sydän – REDI by SRV

REDI, Helsingin uusi maamerkki, yhdistää uudella tavalla shoppailun, luonnon, kaupunkikulttuurin ja modernin asumisen. Syksyllä 2018 avautuva REDIn kauppakeskus nousee keskelle Kalasataman uutta asuinaluetta, jossa urbaani kantakaupunki kohtaa merellisen Helsingin. REDIn kahdeksasta tornirakennuksesta korkein kurottaa jopa 132 metriin.

REDIn toteutuksesta vastaa SRV, suomalainen kaupunkikeskusten kehittäjä ja rakennushankkeiden innovatiivinen kokonaistoteuttaja.

#REDIHACK

Viisi päivää kestävän REDIHackin tavoitteena on löytää uusia digitaalisia ratkaisuja ja toimintamalleja, jotka helpottavat REDIn asukkaiden arkea sekä kuluttajien asioimista kauppakeskuksessa. Haemme toteutettavaksi uudenlaisia kaupallisia malleja, jotka palvelevat suuria kohderyhmiä ja ovat monistettavissa mahdollisesti myös muihin asumisen ja kaupan keskuksiin.

Tiimit

 
getjenny_logo
gim_ltd_logo
jaspartners_logo
lunchie_logo
madebychoice_logo
nomenal_logo
qvik_logo
sensisto_logo
solasense_logo
vessla_1
vint_logo

tuomaristo

Denis Cepun

Denis Cepun

Denis Cepun on Microsoftin Senior Technical Evangelist ja Microsoft Flux:n - startup-yhteisö yhteistyötila- kanssaperustaja. Hän on toiminut teknologia-alalla yli 25 vuotta, joista 15 vuotta hän on rakentanut yhteistyösuhteita aina Forbes 100 -listalla olevista suuryrityksistä startupeihin.

Olli-Pekka Kallasvuo

Olli-Pekka Kallasvuo

SRV:n hallituksen varapuheenjohtaja tuo tuomaristoon vahvan näkemyksen suomalaisen yritysjohtamisen ja teknologian huipulta. Nokian toimitusjohtajanakin viisi vuotta toiminut Olli-Pekka on mukana luomassa digitalisaatiosta aitoa osaa suomalaisten yritysten liiketoimintaa osallistuen muun muassa Start-upien sekä peliyhtiön toimintaan.

Arhi Kivilahti

Arhi Kivilahti

Ruokakeskon digitaalisten palveluiden kehitysjohtaja Arhi Kivilahti etsii tapoja helpottaa asiakkaiden arkea ja luoda palveluita, jotka olisivat mahdollisimman henkilökohtaisia ja helppokäyttöisiä. Ennen Keskolle siirtymistä Arhi tutki kaupan alaa Aalto-yliopistossa sekä vuoden Oxfordin yliopistossa.

Timo Kokkila

Timo Kokkila

SRV:n hallituksen jäsen ja Pontos Oy:n toimitusjohtaja Timo Kokkila on uuden sukupolven rakennus- ja kiinteistöalan moniosaaja. Kokemusta löytyy niin hankekehityksestä, rakentamisesta kuin kiinteistösijoittamisestakin.

Karla Lindahl

Karla Lindahl

KONEen strategiajohtaja Karla Lindahlin pelikenttänä on kaupunkiympäristö. Karla ja KONE-tiimi etsivät jatkuvasti uusia tapoja sujuvoittaa elämää kaupungeissa tavoitteenaan tehdä niistä parempia paikkoja elää.

Petri Niemi

Petri Niemi

Petri Niemi on pitkän linjan pääomasijoittaja ja hallitusammattilainen. Petrillä on 18 vuoden kokemus pääomasijoittamisesta ja toimii tällä hetkellä kahdeksan kasvuyhtiön hallituksessa sekä G2 Invest Oy:n toimitusjohtajana.

Timo Nieminen

Timo Nieminen

SRV:n varatoimitusjohtaja ja hankekehityksestä vastaava Timo Nieminen on suomalaisen kaupunkikehityksen ”The Grand Old Man”. Suomen markkinointihenkisimmäksi insinööriksikin valitun Timon luovasta maailmasta ovat lähtöisin niin Kampin kauppakeskus kuin suunnitteilla olevat Tampereen Kruunu ja Keilaniemen tornit, REDIn kokonaisuutta unohtamatta.

Anni Sinnemäki

Anni Sinnemäki

Helsingin kaupunkisuunnittelusta vastaava apulaiskaupunginjohtaja Anni Sinnemäki on pitkän linjan poliitikko, vihreiden kansanedustaja ja puolueen entinen puheenjohtaja. Ennen poliittista uraansa Sinnemäki tuli tunnetuksi Ultra Bra -yhtyeen sanoittajana esikuvanaan venäläisrunoilija Anna Ahmatova.

palkinto

Voittanut tiimi palkitaan 5000 euron rahasummalla.

SRV:n tavoitteena on jatkaa parhaiden ideoiden kehittämistä REDIssä. Tämä voi tarjota tiimeille yhteistyömahdollisuuksia SRV:n tai sen yhteistyökumppaneiden kanssa jatkossa