#REDIHACK on joukkovoiman juhlaviikko

/

Hackathonin ytimessä on hyvä tiimihenki ja verkostoituminen. Ideointia ruokitaan viikon mittaan inspiroivilla puheenvuoroilla ja ammattilaisten vetämällä valmennuksella.

 

Viisipäiväinen #REDIHACK käynnistyy maanantaina 19. syyskuuta, jolloin osallistuville tiimeille tarjoillaan monipuolisesti informaatiota annettujen haasteiden ratkaisemiseksi sekä esitellään hankkeeseen liittyviä rajapintoja. Tapahtuman päätteeksi tiimit esittelevät ideoimansa konseptit, ja paras idea tai innovaatio palkitaan rahapalkinnolla.

 

Kukin päivä käynnistyy innostavilla puheenvuoroilla, joiden jälkeen tiimit työstävät ratkaisujaan Avanto Venturesin valmentajien avustuksella. Tapahtuman Keynote-puhujina kuullaan KONEen, Keskon, Microsoftin ja Vision+:n huippuammattilaisia. Hackathonissa pyritään viikon aikana testaamaan ideoita ja pyytämään niihin sparrausapua paikan päällä olevilta asiantuntijoilta.

 

#REDIHACK huipentuu perjantain demopäivään, jolloin tiimit pitchaavat ehdotuksensa tuomaristolle. Vaikka voittaja palkitaan, ei hackathon ole luonteeltaan pelkkä kilpailu. Tiimien, SRV:n ja yhteistyökumppaneiden välinen avoin yhteistyö ja vuoropuhelu tarjoavat merkittävää lisäarvoa. SRV:n tavoitteena on jatkaa parhaiden ideoiden kehittämistä edelleen REDIssä.

 

”REDIHACKin tarkoituksena on löytää digitaalisia konsepteja, joiden ansiosta REDI-kauppakeskuksessa asioiminen ja tornirakennuksissa asuminen on yksinkertaisesti helpompaa ja nautinnollisempaa kuin mihin on aiemmin totuttu”, kiteyttää tapahtuman tavoitteen REDIHACKin projektipäällikkönä toimiva SRV:n hankekehityspäällikkö Arto Huuskonen.

 

”Päätehtäväni on ennen kaikkea yhdessä muiden SRV:läisten ja kumppanien kanssa varmistaa, että tapahtumasta tulee huikean hieno, innostava ja tuottoisa kokonaisuus”, Huuskonen sanoo.

Hae mukaan 7.9. mennessä!