SRV Yhtiönä

SRV on rakennushankkeiden toteutuksen edelläkävijä, joka kehittää, kaupallistaa ja rakentaa rohkeasti uutta.

Haemme pitkällä tähtäimellä tuottavaa kasvua toimitila- ja asuntorakentamisessa Suomen kehittyvissä kaupunkikeskuksissa, hyvien liikenneyhteyksien äärellä erityisesti raideliikenteen varrella. Liiketoiminnan painopiste on Suomessa. Lisäksi toteutamme kannattavia kauppakeskushankkeita Venäjällä Moskovassa ja Pietarissa sekä Virossa.

SRV Yhtiöt Oyj on perustettu 1987

Yhtiön osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä

Liikevaihto 719 miljoonaa euroa, henkilöstömäärä noin 1 000

Toimii valituissa kasvukeskuksissa Suomessa, Venäjällä ja Virossa

Missio

SRV:n tehtävä on elämänlaadun parantaminen rakennetun ympäristön kestävillä ratkaisuilla.

Visio

SRV luo parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana.

Redi by SRV

Keskelle Kalasataman uutta asuinaluetta avautuva REDI on Helsingin kantakaupungin suurin kauppa- ja elämyskeskus. REDI on kaupungin uusin maamerkki, joka yhdistää uudella tavalla shoppailun, luonnon, kaupunkikulttuurin ja modernin asumisen.

REDIn kuusi asuintornia, yksi toimisto- ja yksi hotellitorni kurottavat korkeimmillaan jopa 132 metriin. REDIn tornit nousevat Kalasataman rannoille seuraavan kymmenen vuoden kuluessa. Kauppakeskus avataan kokonaisuudessaan 2018, ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan arviolta 2018 ja koko REDI valmistuu vuoteen 2022 mennessä. Valmistuttuaan REDI tarjoaa kodin 2000 asukkaalle ja työpaikkoja sadoille ihmisille.

Strategia 2016-2020

SRV:n uudistettu visio on: SRV luo parhaan asiakaskokemuksen kaupunkikeskusten rakentajana. Tähän visioon päästään kolme strategisen päämäärän kautta:

1. Alan paras kannattavuus
2. Alan paras asiakaskokemus
3. Alan houkuttelevin työpaikka.

Strategian lähtökohtana ovat viisi arvoamme: vastuullisuus, innostus tekemiseen, rohkeus kehittää, tuloksellisuus ja avoin yhteistyö.Vuoden 2016 aikana strategiassa keskitytään strategian jalkautuksen ohella kannattavuuden parantamiseen, ylivoimaisen asiakaskokemuksen luomiseen sekä vastuullisuuden toimintamallin ja raportoinnin kehittämiseen.

Katso strategiavideomme alta: