Ideoita ihmisvirtaan

/

#REDIHACK-tuomariston jäsenen, KONEen Karla Lindahlin mielestä hackathon voi parhaimmillaan synnyttää globaaleja vientituotteita.

KONE on innolla mukana REDI-hankkeessa, joka edustaa yhtiön strategiajohtajan Karla Lindahlin mukaan aivan uudenlaista rakentamiseen ja urbaanin ympäristön kehittämiseen liittyvää ajattelua. Hänen mukaansa SRV on lähtenyt ennakkoluulottomasti suunnittelemaan koko hanketta selkeästi loppukäyttäjän näkökulmasta.

 

”Me KONEella uskomme siihen, että parhaat ratkaisut ja tuotteet luodaan yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja vahvasti loppukäyttäjien tarpeet huomioiden. Järjestimme hiljattain ensimmäisen oman hackathonimme, josta saadut kokemukset olivat loistavia, joten olemme enemmän kuin mielellämme mukana #REDIHACK:issa”, Lindahl sanoo.

 

KONE haluaa Lindahlin mukaan olla aktiivisesti mukana sujuvoittamassa ihmisten liikkumista ja asumista erilaisissa rakennuksissa ja tekemässä kaupungeista parempia paikkoja elää.

 

”Itse katson kaupunkien ja rakennusten toimivuutta ja elämyksellisyyttä vahvasti People Flow -linssien läpi; kiinnitän tuomariston jäsenenä huomiota siihen, millaisia uusia ajatuksia ja digitaalisia konsepteja #REDIHACKIN tiimeillä on tarjota siihen, miten ihmisten liikkumisesta, elämisestä ja kauppakeskuksessa asioinnista voidaan tehdä entistä helpompaa, tehokkaampaa ja elämyksellisempää.”

 

Kaikkiaan KONE näkee #REDIHACKin hienona mahdollisuutena syventää yhteistyötä entisestään SRV:n ja sen kumppaneiden kanssa.

 

”On mahtavaa olla yhdessä asiakkaamme kanssa kehittämässä tätä upeaa kauppakeskus- ja asuintornikokonaisuutta, jonka voi odottaa olevan monessa mielessä benchmark tulevaisuuden rakentamiselle ja kaupunkikehitykselle. Tunnemme globaalina toimijana kaupunkeja ympäri maailman, ja viemme jatkuvasti suomalaisia innovaatioita maailmalle. Toivomme näkevämme hackathonissa uusia ideoita ja ratkaisuja, joilla on potentiaalia levitä myös Suomen rajojen ulkopuolelle!”

 

Katso #REDIHACK -sivustolta hackathonin tuomariston muut jäsenet.

photo: Copyright © KONE Corporation